Velkommen!

”Samlivskurset – 7 kvelder om å være 2” består av 7 undervisningskvelder (hverdagskvelder) som er laget for å hjelpe par å styrke samlivet sitt. Disse 7 kveldene – pluss en festkveld som også inkluderes i kurskonseptet – er en gylden mulighet til å bruke tid sammen som par, samtidig som dere tar opp viktige temaer for livet sammen.

Alpha Norge har hentet dette kurskonseptet fra Holy Trinity Brompton (HTB) i London – den samme menigheten som i sin tid ga oss Alpha-kurset. Sila og Nicky Lee , som leder familie- & samlivsarbeidet i HTB, begynte for mange år tilbake å lage kurs for par som skulle gifte seg i deres menighet. Etter noen år kom disse parene tilbake og ville ha mer hjelp – og slik ble ”The Marriagecourse” til. På norsk kaller vi det ”Samlivskurset – 7 kvelder om å være 2”

Nå drives dette kurset i mer enn 30 land verden over, og stadig flere får tilbud om kurs i sitt nærmiljø i Norge.

Kurset er svært praktisk. Deltagerne vil få verktøy til å bygge sunne samliv som vil vare livet ut.

Hver kurskveld starter med et godt måltid som deltagerne får nyte sammen som par. Vi fortsetter med undervisning og god tid for parene til å snakke sammen om dagens tema. Det er ingen gruppesamtaler i løpet av kurskveldene.

Vår erfaring er at alle par – enten de har holdt sammen i få eller mange år – har stort utbytte av kurset. Derfor håper vi du finner et kurs du kan være med på, om det er det du ønsker. Eller at du og din menighet får hjelp til å starte dette kurset i menigheten eller foreningen hos dere!

Velkommen til samarbeid for det livslange samlivet!

Det er stengt for kommentarer.